Hoppa till innehåll

Tre dygn.

De senaste tre dygnen har varit ibland de absolut bästa i mitt liv. Det är så mycket som skett – mycket.

Natten till fredagen kunde jag ju inte sova speciellt mycket. Men ändå var jag igång på fredagen. Henke och jag tog ett par öl hos min mor, kollade på Idol och hade det kul. En sväng till en gammal vän som bara satt och spelade Fifa -10. Iväg hem och hade goda skratt och lyssnade på några låtar ifrån Hair.

Upp vis sju på lördagen för att börja resan hem till Göteborg. Och det var en riktigt härlig resa. Visst fick jag vänta en timme i Linköping, men den gick rätt fort. På bussen mot Göteborg så gjorde jag ett par jätta glada när jag lät dem ta min plats och yttligare glada när jag hjälpte dem att kunna se på film på deras laptop under resan. Fick själv en hel del gjort och kollade även på lite film. Paret erbjöd även bullar som tack, men det tackade jag vänligt nej till.

Väl i Göteborg så gick vi direkt till glasbanken för att inhandla all vår champagne och sen hem för lite mat och komma iordning. Jag hade dessutom med en taklampa, en julstjärna och en tavla som har gjort rummet fan så mycket trevligare.

På kvällen var det fest och jävlar så roligt vi hade det. Det var så mycket som skedde. Småsaker som förgyllde mitt liv och som kommer finnas nära hjärtat en lång tid framöver. Nya citat har tillkommit, tex: ”Äh! Jag stannar.” – David Jr. Och även fantastiska bilder och videor som denna nedan. Vi var ett gott sällskap med ett gott antal personer som fick det till en riktigt go hemmafest.

Även händelser som bara fått mig att bli än mer förvirrad även att det då var jätte härligt.

Igår så var jag och Marcus på lite glöggmys hos en vän och det var jätte mysigt. Träffat nya, härliga människor och bara haft det så jävla roligt.

Denna dag har varit lika fantastisk. Jag är äntligen klar med mitt hemmaprov, vilket gjorde mig mycket lycklig. En jävligt rolig visit på ICA Focus med mina sambor. God middag och en jävligt rolig händelse i vårt grannskap.

Det har verkligen varit tre fantastiska dygn, och jag är så otroligt lycklig. Nu ska vi ut på en promenad och kanske blir det ett fjärde, fantastiskt dygn.

Publicerat iOkategoriserade