Hoppa till innehåll

Man ska fan vara laglig!

Jag tog och köpta lite musik på 3Music häromdagen och kände mig mycket nöjd med mina inköp. Jag köpte lite Håkan Hellström, Markus Krunegård och Kristian Anttila (ingen utpumpad skit musik – som jag ser det) och mer hade jag tänkt att det skulle bli – tills idag.

Det började med att filerna visade sig vara MP4-filer och att jag varken kunde använda dem som ringsignaler eller spela upp dem i Social Media Player, vilket jag använder för att kunna skrobbla den musik jag lyssnar på.

Vidare så jag även att filjävlarna var skyddade för att inte kunna dela dem vidare! Jag kan allså inte kopiera dem till min dator för att kunna lyssna (och skrobbla) på dem där istället.

Vilket jävla värdelöst skit! Då var det roliga slut. Har väl tänkt köpa några fler låtar ifrån 3Music – men efter jag köpt dem så tänker jag nog fan söka upp Piratkopior av dem som jag faktiskt kan lyssna på! Ser hemskt mycket fram emot när HTC Magic finns att tillgå och att Spotify har släppts för Android – då ska jag nog till och med betala för prermiumtjänsten.

Vidare så är jag också förbannad för att Änglad och Demoner har biopremiär på onsdag. Förvisso har jag redan brytigt mot det, men jag har bojkottat bion för att de där jävla Maffia-bolagen bakom anser att deras ekonomi är viktigare en varje medborgares rätt till ett privatliv.

Men samtidigt så vill jag så gärna gå på den filmen. Jag älskade den första filmen i serien (Da Vinci Koden) och Tom Hanks är en av mina absoluta favoritskådespelare. Forest Gump, Cast Away, Charlie Wilsons War, The Terminal, The Green Mile, Catch Me If You Can, Sleepless in Seattle m.fl.

Jag vet inte hur jag ska göra riktigt…

Det jag däremot vet är att jag kommer att rösta på Piratpartiet för att de ska sätta stopp för all jävla blockering av filer och tvinga maffia-bolagen att skapa nya och bättre tjänster för film och musik!

PS. Spotify har lagt in videostöd i sin klient, kanske väntar en video-del av Spotify på samma vis som musiken är nu? DS.

PS2. Artister borde ha privata doneringskonton så man vet att pengarna går direkt till dem och inte till maffian. DS2.

Publicerat iOkategoriserade