Hoppa till innehåll

Ett skepp kommer lastat med jobb.

Livet går vidare och även om det finns vissa dalar så händer det mycket positivt. Jag har valt att skaffa jobb inför nästa termin och med det sagt så sökte jag ett gäng för en tid sedan,  vilket jag nu fått svar på ett par. Ett som IT-support, som jag varit på intervju och gått vidare på och som jag är riktigt sugen på. Ett andra som webbutvecklare som jag ska på intervju på.

Det ger ju en oerhörd självförtroendeboost att gå vidare i ansökningar på detta vis. Och på jobb som jag verkligen känner mig säker på att jag kan utföra och ha jävligt roligt under tiden!

Det får bli lite plugg på kvällarna dock. Mina ambitioner finns ännu kvar och jag kommer att fortsätta mina högskolastudier. De jag nu har gått har, bara de, varit helt makalösa och jag känner numera ett sug på att skriva en bok. Vilket egentligen inte skulle vara omöjligt. Dock har jag börjar fundera på om jag vill bli nationalekonom istället för civilingenjör.

Jobb och studier. Hur ska det bli?

Only time will tell.

Publicerat iOkategoriserade