Hoppa till innehåll

Tillbaka till lokalt skolliv.

Det enda som jag faktiskt behöver göra nu innan jag ska med vagnen om en halvtimma är att borsta tänderna.

Jag har börjat på Universitetet och det har redan lagt sig ett härligt lugn över mig. Vakna ordentligt på mornarna, äter ordentligt. Kan jag bara få min jävla studentlitteratur snart så är jag igång på riktigt!

Det är nu två veckor sedan jag flyttade in i min nya lägenhet. Detta var givetvis en oerhörd säkerhetsboost. Att ha något att falla tillbaka till när dagarna är slut. Eller imellan föreläsningarna för lite mellanmål. Med egen säng och arbetsplats.

Mitt liv har verkligen tagit fart tillbaka dit det var, fast än bättre. Att man har lagt på sig all sommarens skit som erfarenhet och vuxit av det.

Det känns bara jävligt bra.

Publicerat iOkategoriserade