Hoppa till innehåll

Sommarlov.

http://twitpic.com/1t5oar

Andre juni och solen skiner precis som den ska under denna månad. Det ett fantastiskt väder och en god start på kommande sommarlov. Jag ska faktiskt ta mig ett fullt sommarlov för första gången sedan jag slutade åttan.

Denna sommar ska jag arbeta med vad jag vill, vilket kommer att bli mycket foto, gitarr, hemsidor, Python, kanske lära mig .Net (för att senare kunna knäcka extra, fick som tips av en kille), skriva och bara vara kär och galen.

Mitt sommarlov har tekniskt sett inte börjat – börjar på fredag. Men denna vecka befinner jag mig i Västervik och det känns verkligen redan som ett sommarlov, som man minns det.
Igår satt man hos Henke hela dagen och snackade skit, drack kaffe och spelade TV- och datorspel. Tog ett par öl och mötte upp fler vänner på briggen. Vandrade hem tidigit i morse efter en hittat Geocache och en fantasisk soluppgång.

Mitt sommarlov ska få fortsätta i denna gamla, unga anda. Idag är det, som sagt, fantastiskt väder och jag ska ta mig ut till havet med Roxy och Henke. I dag ska det njutas av sommarens första värmande strålar – Det är juni!

Publicerat iOkategoriserade