Hoppa till innehåll

Ge mig en fast punkt.

Jag är trött. Jag vill ha något som är helt och fullständigt mitt eget. Mitt egna hem med mina möbler, mina prylar, mina stekpannor och kastruller. Mina egna bestick.

Jag vill ha ett hem. En fast punkt i mitt liv. Nog att jag bott i Göteborg under nio hela månader. I gott sällskap och god lägenhet, men det har inte helt och hållet varit mitt. Jag har haft mina saker i väskor under sängen. Kläder som överfyllde min byrå såpass att jag inte fick tvätta för ofta för att allt helt enkelt inte fick plats.

På fredag tömmer jag det som varit mitt hem de senaste nio månaderna. Fram tills i söndags, då jag kom hem ifrån en fantastiskt helg (ren semesterhelg, faktiskt), har jag inte velat flytta. Men i söndags när jag då kom hem så kände jag bara hur jag ville komma framåt. Hur mycket jag inte vill skjuta på detta. jag vill att det ska bli överstökat och jag vill ha mitt egna hem.

Jag är trött att halvt bo i en resväska. Det har varit så under en allt för lång tid och nu är det snart slut på det. Dock är sommaren kvar med ett annat boende. Men när den väl är över så hoppas jag på att funnit det hem som jag ska bo i så länge som jag själv önskar. Att inte behöva vara beroende av andra över min boendesituation. Det och att slippa åka ett ett par vändor till och från Västervik, varje månad. Det är massor med pengar som jag sparar. Pengar som jag kanske kan lägga på ett bättre boende och/eller en resa tillsammans med min flickvän, Amanda.

Det har varit en god tid i den lägenhet där jag bott. Men den blev så mycket längre än vad det var tänkt. Samtidigt hade jag aldrig kunnat ana vart jag hade varit vid det här laget då.

Nej, nu vill jag ha mig ett fast boende i Göteborg. En fin lägenhet som jag kan fylla med mina saker. Jag har sökt massor med lägenheter, och det kommer att bli mer – det är ju bla. det som jag ska syssla med på mitt välförtjänta sommarlov. Jag har inte haft ett arbetsfri sommar sedan jag var 14. Det ska bli riktigt gött att få ta det lite lugnt. Dock kommer jag jobba på annat vis, förvisso…

Vilket fall: Jag behöver en lägenhet i Göteborg. Någon som vet en?

Publicerat iOkategoriserade