Hoppa till innehåll

Fantastiska dag.

Dag och dag. Har bara pluggat. Skitsamma.

Efter gårdagens alla inlägg så är detta ett rent glädjes inlägg. Idag mår jag helt fantastiskt! Jag är, som Florence Valentin sjunger, där jag borde var.

En av de tyngre stenare på länge har lämnat mitt bröst, mina sista skoluppgifter för denna termin försvinner en efter en, i helgen blir det julmys och sen är det faktiskt snart jul.

Dessutom är det snö ute. Massor med snö! Och det är underbart. Kanske håller den sig så att det faktiskt blir en vit jul. Det finns ju fan till och med snö i Göteborg.

Som sagt, lördag blir det julmys och då i Göteborg. Förhoppningsvis ska vi åka skridskor och det är jag jävligt sugen på! komiskt nog så slog mig samma tanke några timmar innan jag fick höra om planerna.

Sist jag åkte skridskor så var det på en frusen pöl på en åker en bit bort ifrån mig, här ute i skogen. Det var två år sedan.

Kärlek är inte lätt, men det kan göra en så lycklig på så många nivåer.

När jag blev tillsammans med Anneli så försvann i princip varenda en av mina forna ”flickvänner”. Alltså vänner som är flickor, tjejer, kvinnor. Eller ja, de var inte kvinnor då.
I vilket fall så försvann de och jag behöver kvinnliga vänner lika mycket som manliga. Jag vill få perspektiv!

Och nu har det fan kommit tillbaka lite. Och det gör mig än lyckligare. Som nu sitter jag bara och pratar med kvinnliga vänner. Fantastiskt!

Och att gör dem, eller andra lyckligare gör mig ännu mer lycklig.
Ja, jag kan fortsätta läänge.

Men i huvudsak är den där stenen. Tack för din ärlighet.

Publicerat iOkategoriserade