Hoppa till innehåll

Valdagen #3 – Resultatet.

Grattis mina vänner, vi tog 7,1%!

Det ger oss ett mandat till EU-departementet. Detta är vad vi har kämpat för.

Visst kan man se att med en sådan procentenhet, att man gärna skulle ha fler mandat, men att ha Christan Engström i Bryssel är ett oerhört stort steg. 2006 fick vi bara 0,34%.

Jag vill tacka er alla som gjorde denna fantasiska dag möjlig! Det har varit en resa.

Och jag vill tacka er alla som var med oss på Västerviks valvaka – ni gjorde verkligen min dag. 20 pers som försöker fixa en internetdelning, det är grejer. Det var fantastiskt sällskap och för er som missade det så kan ni se vår tidigare broadcast ifrå Bambuser här; kommer…

Jag hade ringt in VästerviksTidningen och de kom faktiskt; http://vt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=4952739
Dessvärre fick jag inte tala med dem, men det blev en bra artikel och jag tror även att min kusin David fick det sista ordet.

Men jag tror i och med artikeln att det är Moderaterna i Västervik som rivit ner våra affischer. Det är helt och hållet egna spekulationer –  det är deras grova missnöje som får mig till denna tanke.

Men det spelar ingen som helst roll för vi fick ta mig fan ett mandat och Christian Engström till EU-departementet! Vi ska vara stolta! Stolta som fan!

Nu är jag däremot så trött att jag bara måste sova, men jag lovar att morgondagen är en ny dag, med nya händelser och imorgon ska jag skriva lite mer och dessutom lägga upp lite bilder. Om en vecka ska jag ge blodprov för att börja ge blod – Sharing is Caring.

Idag skrev vi historia!

Publicerat iOkategoriserade