Hoppa till innehåll

Piratpartiet den 22 maj.

Idag har jag varit nere på stan i Västervik och delat ut flygblad tillsammans med mina vänner Henke, Boston och Robin. VI har nog totalt blivit av med ca 500 flygblad och ett gäng affischer. Mer ska det dessutom bli. Nästa vecka så kommer jag (troligtvis) befinna mig på Västerviks Gymnnasiet för skolvalet, torsdag den 28 maj. Dessutom blir det med utdelning på lördagen.

Lite diskussioner har det redan blivit, men mestadels så vet redan de flesta att Piratpartiet finns och att det verkar självklart att de ska rösta på dem.

Men det roliga slutar inte där! Vi fortsätter att få siffror som säger att vi kommer att komma in med minst en person i EU-departementet! Sammanställningsvis så ser det ut såhär för Piratpartiet och officiella undersökningar:
(Skop är dagens)

Demoskop: 7,9%
Novus Opinion: 6,0%
Sifo: 5,5%
Synovate: 5,4%
Skop: 4,4%

Snitt: 5,84%

Detta är verkligen helt fantastiskt.

Det var det jag ville ha sagt. Nu är jag trött och det är dags med fredagsmys 😛

Publicerat iOkategoriserade