Kommer jag någonsin bli något?

Ibland undrar jag om det verligen är meningen att jag ska lyckas bli något. Ibland känns det som varje gång jag tar ett steg mot att faktist bli något så slår någon krokben för mig.

Idag är en såda dag. Jag kände igår hur jag började bli krasslig, lustig i halsen osv. men idag när jag vaknade så rinner näsan, halsen bränner, huvudet värker och ett lätt tryck i mina öron stör mig.

Jag är alltså sjuk och jag blir så förbannad och besviken. När man läser Fysik A+B, Matte C+D+E och Kemi A på en enda termin så går det snabbt – väldigt snabbt. Och då är det också inte alls bra att missa en lektion.

Jag skulle gärna gå trots näsan och allt, men av erfarenhet så blir det ta mig fan alltid värre. Plus att jag har ett prov imorn som jag hellre fokuserar på.

Dessutom är honugen slut med – jävla skit.

 

2 svar på ”Kommer jag någonsin bli något?”

  1. Det är bara att kämpa på kusin! Jag tror på dig så håll modet uppe så kmr allt gå bra!

    Skit i honungen btw! Kör med vitlök- och ingefäramackor, funkar utmärkt ;) haha

    Ha det bäst och krya på dig!

  2. Fan vad go du är David. Tack för tipsen, ska absolut kollas upp. Har läst Kemi hela dagen så jag hoppas på att inde halkat allt för mycket efter.

    Tack för kommentaren iallfal. Hade gött;)

Kommentarer inaktiverade.