Hoppa till innehåll

Och prov nummer 1 i Ma D, gick? Sjukligt.

– Det gick åt helvete.

Efter möda så gick jag iallfall till matteprovet och det gick inte alls bra. Jag var koncentrerad på att min näsa inte skulle skölja bort pappren. Jag kunde bara inte få ihop siffrorna, det gick helt enkelt inte.

Och detta gör mig ytterligare ledsen och besviken, och rädd för framtiden. Vi läser ju i en sådan ofantligt tackt att, ifall man missar så är det svårt att komma ifatt. Förvisso har jag ju redan läst det mesta, men jag vill ändå vara med och köra mitt race.

Dessutom mår jag inte alls så mycket bättre. Försökt att hålla igång idag – dammsög när jag kom hem bla. men jag har ont i kroppen.

Jag kommer ihåg att jag som relativt liten såg den där reklamen när en man hängde med ansitet i en bunka med ångande vatten och en handduk över huvudet och sade något i stil med;
– ”Ni kvinnor gnäller om att föda barn – Då har ni aldrig haft en riktig förkylning.”

Det trodde jag verkligen bara var bullshit, men med tiden så blev varje fökylnig värre och värre. Inte för att få sympati, men ibland kan jag fan vara öm i huden när jag är förkyld – skit lustigt.

Med andra ord så suger det verkligen att vara sjuk och jag blir lika förbannad varje gång!

Publicerat iOkategoriserade