Hoppa till innehåll

Augusti 2010.

Nu är det då Augusti och den sista månaden i Gyllene Tiders vänliga låt innehållande sommarens tre månader.

Sommaren har flugit förbi och jag känner ibland att ingenting har hänt. Men det är så väldigt mycket som faktiskt har.

Jag har varit jävligt nere. Verkligen, jävligt nere. Och jag har inte trivts med mig själv. Alls.

Trots att det ännu inte är helt över så har det iallfall blivit mycket, mycket bättre. Jag finner fortfarande oro i mig som får mig att spåra ur imellanåt, men tillfällena är få och kommer vid bristande energi. När man inte sovit eller ätit som man borde ha.

Allt det som hänt och allt annat har fått mitt självförtroende att vingla, men det är så tydligt att det är på uppgång och när det väl är det så blir det en fantastiskt god cirkel. Sökte ett jobb i torsdags, var på intervju i fredags och lämnade in ett arbetsprov i natt.

Resultatet av det provet kan du se här: http://www.danielholm.se/Projekt/traktor/
Kanske inte det svåraste, men det var ändå en utmaning då jag inte kodat speciellt mycket JavaScript tidigare. Men kul var det!

Den chansen som jag fick via detta arbete gav en sådan oerhörd självförtroende boost. Jag vet att jag skulle klara av det jobbet gallant, och jag kunde visa det.
Nu är det bara att invänta svar.

Under tiden så åkte jag in till avenyn och satte mig på Tvåkanten och tog mig en öl medan jag kodar lite mer, läser till lite och kollar runt ibland massa andra nördigheter.

Man får njuta av att kunna vara ute lite till och idag är en av dessa. Jag har haft en relativ skapandefas nu. Precis som jag velat ha det. Koda, skriva, fota och göra musik. Igår så skrev jag återigen en ny. Denna gång är den faktiskt fullständig och skrevs på en kvart.

Den heter Asshole och speglar tankar och ilska jag kan få om mig själv imellanåt.

Piratpartiet har lanserats sitt sjökort inför valet och jag tänkte ta och läsa igenom dem och skriva ner hur jag ser på det. Det finns fortfarande mycket att skriva och tala om inför valet och jag hoppas att folk kan öppna sig och förstå.

Vidare finns det givetvis mycket som jag vill skriva om ytterligare. Perspektiv, problem och känslor.

Sommaren är snart över och det är då hög tid att tagit tag i mitt liv. Men jag är allt på mycket, mycket god väg.

Publicerat iOkategoriserade