Hoppa till innehåll

Kollektivt nördande.

I tankarna som fann sig om att bo och leva i Göteborg så fanns ju givetvis spårvagnarna. Jag fantiserade om att sitta och plugga/jobba/roa sig framför datorn påväg till skolan, eller vart man nu var påväg. Att bara ha datorn i en enkel väska, att det skulle vara vår och inte skulle behövas särskilt mycket kläder.

Idag tog jag denna fantasi till practice och sitter nu, faktiskt, på bussen påväg till en fika med Sebastian och Cornelia. Det är en fin vårdag och jag tycker att jag har varit rätt duktig. Pluggat, tvättat och diskat. Var uppe tidigt därtill.

Vilket fall: Sitta och nörda framför datorn på Göteborgs lokaltrafik – Check!

PS. Dessutom så får man ju en chans att visa upp Ubuntu för nyfikna blickar, där man åker. DS.

Publicerat iOkategoriserade