Hoppa till innehåll

Saker blir allt bättre.

Jag har tidigare berättat om hur bra jag har mått sedan min flytt til Göteborg. Hur jag så jävla bra jag trivs där jag är i mitt liv och att jag inte ångrar något, då det hade förändrat vart jag nu är. Även att jag vet att jag sårat människor, tagit snedsteg så är det inget som jag vill ändra på. Givetvis hade jag inte velat såra människor, men det är inte annat än att be om ursäkt.

Men nog om det. För mitt liv känns som att bli än bättre för var dag. Jag har en helt makalös flickvän, som imponerar och förvånar mig för var dag. Det är vår med allt vad det innebär, livet verkar ordna upp sig i form av både fysisk och mentall styrka, musiken, fotandet, och nu en annan fantastiskt nyhet – att jag verkar få ordning på mina dygnsrytmer! Det är såpass att jag jag oftast är uppe innan klockan åtta var morgon.

De må inte vara speciellt imponerande i sin allmänhet, men för mig är detta helt fantastiskt då det öppnar så många andra möjligheter. Som att ta del av morgonsolen, att få så mycket mer tid till att plugga och fortfarande kunna avnjuta en fritid på kvällen.

Att jag kan gå upp tidigt, plugga hårt, hålla ordning, träna och göra mig förtjänt av att få träffa mina vänner och min kära Amanda.
Allt binder ihop min lilla säck som är mitt liv. Att jag har många bollar i luften börjar gör sig allt mindre till märkes på ett jobbigt sätt. Jag kan spela gitarr en sväng, redigera bilder, och nu kanske komma igång och skriva allt mer igen. Dessutom ska jag gå på konstmuseumet idag med mina kära vänner.

Ja, livet leker. Bara att njuta – och det gör jag.

Publicerat iOkategoriserade