Hoppa till innehåll

Tack, jag mår bra.

Det kommer fler vänliga ord. Faktiskt ifrån den person som sa det första till mig.  Tack ännu en gång. Dina ord förgyller mina tankar.

Jag kommer alltid att finnas här för vänliga människor. Att få tala ut eller be om hjälp eller råd.

Jag mår bara så jävla bra nu. Är hemma i Loftahammar, hos min kära far. Huset get så mycket minnen. Alla sommrar med spring på stränderna. Festerna, vännerna, kärleken.

Detta ska inte bli ett långt inlägg. Satt precis igång lite musik (då jag inte behöver lyssna på den ur varken hörlurar eller min laptops högtalare så vill man ju passa på) och 3 Doors Downs låt ’Be like that’ kom igång. Jag älskar den låten. Den påminner om högstadiet, pupertet och vänner.

Nu är det dock så att jag är där jag vill vara. Det finns ingen annans skor som jag hellre skulle vilja gå i.

Kyss

Publicerat iOkategoriserade