Hoppa till innehåll

It's a little bit funny…

Jag mår fortfarande oerhört bra – inte nog med att jag äntligen tömt mitt gamla ”lager” på alla mina möbler, datorer och skit. Eller att jag har tagit några riktigt fina bilder, eller att det varit ett underbart väder hela dagen, eller att man fått lite trevlig pratstund med min far – utan jag blir tilldelad så mycket hjälp, kärlek och vackra ord.

Dock så har jag ändå en lustig känsla i mitt bröst. Vet inte riktigt vad det är.. Rädsla, förhoppning, längtan, oro? Att det finns saker som jag skulle vilja ha sagt? Saker att göra?

Jag mår dåligt när människor i min närvaro mår dåligt. Dock så är det snart helg och då ska jag minsann få upp deras humör. På lördag går bilen mot Göteborg med mig, min mor, mina systrar och Charles. Med familjen, min, ska jag på Liseberg och ha lite julmys. På kvällen är det champagnefest.

Jag vill ändå önska alla lycka. En sån lycka som jag tycks ha. Snart händer väl något så att min lycka vänder. Tills dess får jag njuta av den.

Publicerat iOkategoriserade