Hoppa till innehåll

Taskigt bloggande.

Fan vad dålig jag har blivit på att blogga – eller åtminstone posta det som jag faktiskt skrivit, för det är en del. Men vissa ämnen vill jag helt enkelt hålla en högre kvalitet med och vissa känns det helt enkelt inte klart med. Vilket fall så ska allt bli bättre framöver. Dels för att jag på sätt och vis fått mer tid och dels för att jag betalat min nya Zepto laptop. Förvisso kan köpet ses som ett resultat av det förstnämnda. I framtiden så kommer jag nog återigen att bli mer aktiv, generellt sett, på internet. Ska gå in hårdare för både Piratpartiet och Ubuntu – bortsett ifrån min hemsida och utbildningen, förstås. Sprida mer tankar, åsikter och framförallt erfarenheter och kunskap är något som jag ser fram emot och ska bli jätte roligt!

Publicerat iOkategoriserade