Hoppa till innehåll

Blod och utbildning.

Imorgon så har jag två huvudsaker att utföra och även en eventuell sak.

  1. Gå till komvux i Västervik och lämna min ansökan till distanskurser.
  2. Ge blod!
  3. (Ringa till Chalmers.)

Jag ska först och främst alltså se till att jag pluggar även denna termin och så ska jag ge blod – visa vad ’Sharing is Caring’ verkligen är!

Det tredje är en liten fuling jag tänkt kolla med Chalmers, men det är högst eventuellt.

Men att äntligen få ge blod är jag både lyrsikt glad över och lite nervös. Jag är varken rädd för sprutor eller blod, men jag är ändå lite nervös. Kanske reagerar jag skit lustigt och däckar, haha. Eller så går det som när jag åkte in på sjukhuset för blindtarmen (gått hemma i e en vecka med magont – visade sig vara en blindtarmsinflamation.), då en sköterska gröpte i armen med nålen för att få tag på min åder. Men det kommer säkerligen att gå bra och jag känner mig som sagt, väldigt nöjd.

Dock var jag lite rädd innan de ringde häromveckan. När jag var och gav blodprov så sa de förvisso i slutet av sommaren, men när denne väl kom så hade de fortfarande inte hört av sig – skulle jag inte få ge något blod? Men jo då, det får jag allt, och det ska bli gött!

Man växer liksom lite som person, känns det som. Tänk bara om fler kunde ge blod. Engligt en jag pratade med på sjukhuset, så ger ynka 10% av alla sjukhus-personal blod. De borde ju föregå med gått exempel. Finns förvisso kanske en förklaring, men innnan jag hört den så är det för jävligt. Men det är ju inte bara systrar och doktorer som ska sköta sitt ansvar, det är alla!

Sharing is Caring!

Och så ska det dessutom bli gött att återgå till böckerna, denna gång i form av distanskurser. Köra sitt eget race. Det är den tredje och sista gången jag läser dessa kurser så nu är jag redo att ge allt! Kan ta det i min egna lilla fart, vilket känns gött. Bli av med den ena kursen snabbt, medans man kan dra ut en annan lite mer – perfekt.

Publicerat iOkategoriserade