Valborg och vår.

closeDetta inlägg skrevs för 10 år 4 månader 24 dagar sedan, och om det är av karaktären åsikt, så reserverar jag mig för att jag mycket sannolikt kan ha ändrat den sedan dess. Är det en guide så kan det också vara så att det inte längre är applicerbart eller fungerar. Dock vill jag inte ta bort, eller orkar sortera, gamla inlägg och därför är det kvar.

Gott folk, om ni inte redan visste detta, så är det vår! Egentligen är det så mycket mer än bara vår – det är nästan sommar. Men bara nästan.

Utanför dörren och fönstret bryter klorofyllens växtligheter ut och skapar grönska. Björkarna har slagit ut med en oerhörd fart, men andra träd, buskar och blommor är inte långt efter. Vitsipporna sprider ut sig och skapar fält av oskyldighetens färg.

Något annat som bidrar till ökade och sprudlande vårkänslor är fågelkvittret! Jag älskar det verkligen – fågelkvitter gör mig lycklig och rofylld.

Det är ljust till en bit efter kl 21 och det är relativt varmt. Visst att man klär sig lite för lätt redan, men det är ändå rätt varmt.

Idag (och igår) har jag fortsatt att få uppleva våren med allt vad det innebär:

  • Plockat blommor.
  • Promenad i skogen.
  • Fotoande.
  • Fika i solskenet.
  • Sist, men inte minst: Grill-premiär!

Allt tillsammans med min kära Amanda och ibland hennes familj.

Jag har tidigare pratat om hur jag ser fram emot att upptäcka och uppleva våren i Göteborg. Well, nu är den här och den är verkligen fantastisk! Jag är fylld av förnöjdhet och kärlek.

Livet leker och jag är oerhört lycklig. Snart är det dessutom sommar och lugn. Jag vill bara upptäcka mer.