Söndagar.

closeDetta inlägg skrevs för 9 år 9 månader 21 dagar sedan, och om det är av karaktären åsikt, så reserverar jag mig för att jag mycket sannolikt kan ha ändrat den sedan dess. Är det en guide så kan det också vara så att det inte längre är applicerbart eller fungerar. Dock vill jag inte ta bort, eller orkar sortera, gamla inlägg och därför är det kvar.

Ja, söndagar. Veckans vilodag. Jag är inte speciellt kyrklig eller alls religiös, men jag ser ändå söndagen som något speciellt.
Det handlar inte alls om religion eller något som skulle kunna relatera till det, utan det handlar om att det är veckans sista dag.

Söndagen borde ses som ett vändande blad. Det är ett skifte av dagar och skapar en fortlöpande framtid – igen.

En ny vecka, nya utsikter – full med möjligheter!

Söndagar är en vilodag och det är precis det som man ska ha den till. Bara slappna av. Var bakis om du vill, se en massa filmer. Träffa lite släkt och/eller vänner. Mys ihop dig i soffan med din älskade.

Du kan ju givetvis göra vad som helst, som att plugga eller städa med. Men det är skönt att göra det avslappnat och lugnt.

Söndagar är något fint och ska uppskattas.