Något som inte stämmer.

closeDetta inlägg skrevs för 10 år 10 månader 22 dagar sedan, och om det är av karaktären åsikt, så reserverar jag mig för att jag mycket sannolikt kan ha ändrat den sedan dess. Är det en guide så kan det också vara så att det inte längre är applicerbart eller fungerar. Dock vill jag inte ta bort, eller orkar sortera, gamla inlägg och därför är det kvar.

Något är det. Vaknade förut med en otäck känsla. Det är något som är fel och jag vet inte vad det är, riktigt. Detta får mig att tappa min koncentration.

Det finns flera motiv till denna ångest och jag ska nog ta och fördjupa mig i dem för att komma fram till varför denna känsla uppstod nu och hur jag skulle kunna förbättra det för att det ska bli bra igen.

Jag räds inte svaret av någon av de ev. anledningarna. Det är en rätt fin dag idag efter en riktigt go helg.