Lös fattigdomen, inte det militära.

closeDetta inlägg skrevs för 7 år 11 månader 8 dagar sedan, och om det är av karaktären åsikt, så reserverar jag mig för att jag mycket sannolikt kan ha ändrat den sedan dess. Är det en guide så kan det också vara så att det inte längre är applicerbart eller fungerar. Dock vill jag inte ta bort, eller orkar sortera, gamla inlägg och därför är det kvar.

Läste precis en artikel om att Afghanistan ska få totalt 25 miljarder svenska kronor per år av länderna i väst, för att upprätthålla den militära säkerheten efter att USA hsr lämnat landet .http://www.vt.se/nyheter/utrikes.aspx?articleid=6359129

Min första tanke är att det är bättre att lösa all fattigdombistället för att pumpa in pengar i det militära .

Det skulle kosta en procent av alla länders BNP att lösa all världens fattigdom. Det skulle även lösa militära dilemman för att upprätthålla ordning.