Hoppa till innehåll

Vad köper du och vem är du?

Jag är lite osäker på hur jag ska börja, eller vart jag vill komma med detta. Jag vill säga som så att jag gärna ser mig själv som en människa som sticker ut lite. Jag säger inte att jag faktiskt gör, eller om det ens är möjligt. Men om det är det så anser jag att om man kan sticka ut så är det något bra. Att sticka ut är något bra.

”The world belongs to those
Who stand out from the rows
Of wayward and misguided silent souls.
History is shamed.
By people laying blame.
To everyone who doesn’t feel the same.” – Machinae Supremacy, Reanimator

Jag vill inte vara en av personerna i ledet som är livet. Att man bara följer strömmen, låter världens normer fånga en och hålla en i ett fast och grepp man inte kan komma ur. Jag väljer det mörka fältet av valmöjlighet. Där inget är säkert, men där alla möjligheter.

Jag vill inte ha det som alla andra vill ha. Jag följer inte mode – medvetet. Eufemismen lyder:

You drink what they sell. I drink what I bought” – Daniel Holm, 110418

Vem är du?

”Now, which one are you, the driver or the car?” – Machinae Supremacy, Overworld

Publicerat iOkategoriserade