Hoppa till innehåll

Orätt rättsväsende.

Att Beatrice Ask har gjort ytterligare ett utspel har väl ingen gått miste om. Jag har av tidsmässiga skäl, inte kunnat dela med mig av min åsikt tidigare.

Beatrice Ask, som är vår justitieminister har dels gjort ytterligare, rent idiotiska utspel, dels gjort en pudel.
Jag blir inte längre förvånad när jag hör talas om vad det är för grodor som lämnat hennes mun. Är det bara jag, eller går det något typ av icke-biologiskt arv av idioti hos våra justitieministrar? Då menar jag främst Thomas Boström – som såg till att datalagringsdirektivet uppfanns. Och så nu, Beatrice Ask – som inte kan följa rättsväsendets syn på att man inte är skyldig till ett brott förens motsatsen har bevisats.

Jag vill skicka grälla kuvert till sexköparna, för jag tror att det värsta som kan hända en sexköpare är att någon i omgivningen ska få reda på vad de gjort, frun eller grannen (..) Vi borde ha gredelina kuvert, det ska vara tydligt, du är misstänkt för att vara ute och köpt sex.

Hur kommer det sig att en person som denna fortfarande kan få leda ett land, eller behålla sin post? Hennes ursäkt är så totalt ogenuin att det är pinsamt och hon borde själv be om att få avgå och lämna hennes post som sveriges justitieminister.

Att en sådan såpass högt uppsatt person helt låts sudda ut gränserna mellan misstanke och skyldighet av brott, är bara ytterligare ett bevis på hur skev sveriges politik är.
Moderaterna och deras allians kommer att slängas ut på arslet vid årets val!

Att Beatrice Ask fortsätter att komma med förslag som att skicka ut färgglada brev till misstänkta sexbrottslingar, för hela världen att se, är även det – skamligt. Och att hon så varsamt får ta tillbaka sina ord och att allt sedan ska bli frid och fröjd, är även det patetiskt. Givetvis ska en sexbrottsling få sona för ett eventuellt brott. Men inte förrens denne blivit dömd skyldig, och det räcker gott med den typ av skam efter en sådan dom och behövs verkligen inte ett offentligt brev.

Beatrice Ask – vårt rättsväsende i ett nötskal.

Publicerat iTankar