Hoppa till innehåll

Ny server och plats!

Välkomna tillbaka!
Jag har fått allt värre problem med min webbserver i Västervik, och passande nog blev det helg och jag och Sebastian fick tillgång till en ny server som vi har spenderat dagen att installera, konfiguera och migrera till.
Den nya servern – som inte bara är fan så mycket bättre och kraftfullare än den förra – befinner sig nu dessutom i Göteborg. Vilket gör den mycket enklare att underhålla.
Men nu hoppas jag givetvis att den kommer att hålla sig online betydligt bättre än den förra. Den pallade väl helt enkelt inte trycket, då den ofta dog en kort stund efter att jag postat ett nytt inlägg.
Detta ledde även till att förlorade lite av suget att skriva, då jag hellre såg att den stannade online.
Skulle det nu, mot förmodan, bli några problem så får ni hemskt gärna höra av er till mig via kontaktlänken ovan.
För er som tycker det är kul och/eller intressant, är specifikationerna för den nya servern följande:
AMD 4850e 2,40GHz – Dual core, alltså. Bara det är för jävla gött!
2048MB DDR2 – tre gånger förbättring än tidigare.
Servern kör nu dessutom Ubuntu 10.04 Lucid Lynx och fungerar underbart!

Publicerat iOkategoriserade