Hoppa till innehåll

Samtalsuppskattning.

Jag anser mig själv i mångt och mycket att vara lite av en amatör-filosof. Jag funderar mycket och har väldigt många frågor. Jag kan börja prata med vilt främmande personer bara för att de kanske ha svaret eller iallafall en åsikt om något som jag undrar eller funderar över. Överallt träffar man fascinerande människor.

Något som hände då jag träffade Anneli var att jag lade mina gamla kvinnliga vänner på hyllan – har i princip inte pratat med dem sedan dess. Detta är givetvis väldigt tråkigt och jag kan tyvärr heller inte ge ett rakt svar på varför det hände. Om Anneli var svartjuk, eller om jag helt enkelt inte ville lägga mer tid på andra kvinnor än henne.

I vilket fall så är det, på gott och ont, som att jag försöker komma ifatt med allt jag missat under de åren. Kvinnor jag hade chansen att prata med men aldrig gjorde. Blev som en uppoffring. Alla kvinnor eller en.

Under alla år så har jag uppskattat just kvinnans sällskap. Varför? För att de är inte män. Vulgära män. Visst så har vi givetvis djupa tankar, men under tonåren så kanske man gärna inte pratar om romantik. We kiss and tell, spelar TV-spel eller något annat favoriserat som att spela fotboll eller i ett band. Men det är egentligen inte relevant. Klart man tjatade om hur mycket man var kär i en viss tjej eller dyl. men att få prata med en eller flera tjejer i något djup var ändå något lite ovanligt som inte alltid kanske föll in i vardagen. Att de kanske hade andra åsikter, perspektiv och frågor.

Detta blev lite naturligt, nu när man flyttade till Göteborg. Manträffar nya människor, både män och kvinnor och man vill fråga ut dem om allt som man undrat de senaste åren. Jag vill återigen ha kvinnliga vänner och denna gång få behålla dem.

När man kommer iväg ifrån det som man en gång kände, ifrån de (dåvarande) flickor/(nuvarande) kvinnor som man redan visste så mycket om, vuxit upp med. Nu träffar man folk med div. olika jobb, framtidsutsikter, utbildning och erfarenheter. Det är helt enkelt magiskt! Underbart!

 

Nu halkade jag av ämnet i form av att jag glömde var jag var. Men jag postar det ändå.

God natt, mina vänner. PÖSS!

Publicerat iOkategoriserade