Hoppa till innehåll

Splittrad över ledighet.

Jag ligger fortfarande kvar i sängen… Testar förvisso att blogga ifrån min Android-mobil, men det känns ändå bittert. Förvisso är det samtidigt jätte skönt att få sova ut och att vakna och faktiskt få ligga kvar. Nu är det dock andra dagen i rad som jag gör detta. Idag vill jag bara ut, men jag vet inte alls vad jag vill göra. Klipp gräset är redan klart, men efter det då? Bada kanske? Eller åka någonstans?
Eller kanske bara ta ett glas Cola och sätta mig på en sten och programmera?
Men men en sak som är otroligt skönt är att man får en chans att tänka över lite saker. Snart flyttar jag till Göteborg och det finns en del att fundera på; Vilken säng skulle jag ha? Vilka andra möbler? Vilket sätt skulle jag plugga på? Ska jag jobba samtidigt, isåfall satsa på mitt eget eller något annat?
Men nu håller inte detta längre, nu ska jag upp.

Publicerat iOkategoriserade