Hoppa till innehåll

Back again-again.

Nu är jag ytterligare tillbaka en gång på mycket kort tid.

Denna gång lyder historien så att jag fann varken min, eller någon av de andra hemsidorna som jag hostar så responsiva eller snabba som jag varken vill eller ska ha dem. Det första jag tänkte på var givetvis att det var den virtuella servern som bråkade med mig så jag valde att lägga ned den, då den för tillfället inte gör sig speciellt praktiskt och att min server faktiskt används till mer än de tio procent som jag först förespråkade.

Jag hade ju funnit det att tex min sida inte gick att ladda medans andra sidor som jag hostade gick. Detta fann jag även felet varför – ett bra tag efter att jag ställt om den virtuella; gjort backup av alla filer, kopierat dem och återställt dem, osv. Jag hade använt mig av Loopias (där jag hanterar mina domäner) nya BETA kundzon och den la, istället för att ändra, till ett nytt IP varje gång jag gjorde en massändring. Detta resulterade att sidoförfrågningar slumpvis skickades till tre olika IP-nummer. Vilket gjorde att man alltså hade 33% chans att hamna rätt varje gång som man gick in på någon av mina hostade sidor.

Men nu är i princip allt tillbaka. Jag kan fortfarande inte använda bara ’danielholm.se’, men det kommer när jag ringt till Loopia.

Nu ska jag dock sussa då jag ska upp vid sex och fortsätta min sista arbetsvecka innan jag ska vara festa hela helgen.

Hade så bra mina vänner och jag ber ännu en gång ursäkt för den låååååååååååååååååå^X (X definerar den tid i sekunder som sidan varit nere eller dålig)-nga nedtiden.

Mer saftiga guider, recensioner och krönikor på gång!

Publicerat iOkategoriserade