Hoppa till innehåll

Göm er inte, stå på er!

Jag läse tidigare idag om att vi kanske inte borde gömma oss bakom tjänster som Relakks eller Dolt.se. Inte heller använda oss av OneSwarm eller darknets för att göra vår fildelning anonym. Nej, visa er! Visa att vi inte tänker acceptera dessa brott mot våra mänskliga rättigeheter. Att vi inte accepterar att Sverige blir en polisstat med korrupta politiker.

Använd BitTorrent och The Pirate Bay. Visa vart ni står. Öppna upp era nätverk, döp dem till Ipredia. Jag har länge tänkt sätta upp ett öppet WLAN för vem som helst att tillgå här i Linköping. I skogen där jag kommer ifrån, så hade vi ett öppet för vem som helst – Det kommer upp i sommare igen. Och jag tänker dessutom börja har Piratbio i ”skogen” under sommaren. Mer info om det kommer.

Det jag vill få er att fårstå är att om ni gömmer er så accepterar ni på sätt och vis att lagar som IPRED träder i kraft. Jag accepterar inte detta. Anledningen till att jag testat OneSwarm är att jag lätt vill kunna dela med min av mina semesterbilder med mina vänner. Det går iof lika bra med Dropbox.

Dela vidare precis som ni alltid gjort. Kommer sedan någon jävla Nisse i svart kostym så sträck på ryggen och ta inte hans skit. Stå på er. Gå till domstol om det skulle behövas. Musikbranschen lägger redan 1 miljard (1000000000 = 10⁹) kronor på att jaga oss. Om de nu tycker att det är värt det så kan de ju gått ta ett steg till. De kan ju försöka att sätta dit oss alla. Jag tror knappast att vår kära domstol kommer att palla att hålla 1 miljon (1000000 = 10⁶) åtal. Fast å andra sidan så kanske Moderaterna då öppnar upp alla domstolar som blivit stängda runt om i Sverige?

Fast det skulle ju inte vara Moderaternas val det heller utan det var väl deras sista utväg för att inte återigen bli överkörda (ironiskt nog) av musikbranschen. Kanske är dags att fråga dem på vilken sida det står på?

Alle man på däck – upp till kamp!

Det är även en manifestation mot IPRED, imorgon Fredag i Brunnsparken.

TIll sist så vill jag passa på att citera en del ut Magnus Ugglas låt Mitt liv?:

. . .

Vi ska bevaka med en skyddsarmé,
registrera alla steg,
vi ska bevaka vart enda kvarter,
så du inte går fel väg.

Det är ditt liv som vi ansvarar för,
vi svarar för din trygghet tills du dör,
det är ditt liv som du förstör,
vi svarar för att du inte i förtid dör.

. . .

Jag behöver ingen övervakare,
för att höra mina steg,
jag finner bäst på min egen väg,
om ni lämnar mig i fred.

Det är mitt liv och jag gör vad jag vill,

Publicerat iOkategoriserade