Hoppa till innehåll

Hemma och illamående.

Idag är jag hemma. Mår fan inte alls bra. Vet inte riktigt vad det är. Huvudet värker och det trycker i bröstet. Jag som aldrig brukar ha huvudvärk, tar det som ett tecken när jag väl har det. De få gånger jag har haft det så har jag oftast varit på gränsen från att ligga till sängs. Så nu ska jag lägga mig och vila, hoppas på att bli bättre, och sen sätta mig och plugga. Läsa lite Kemi och Fysik är jag lite sugen på. Så jävla tråkigt att missa skolan. Även att det kanske ä jobbigt att gå upp vid 6.00 så är det ändå så jävla skönt när man kommer upp. Sex timmars sömn är bland det goaste som finns. Men jag älskar verkligen att vara tillbaka i skolan. Lära sig nya saker varje dag, är det som jag lever för. Men Det blir nog trots allt ett tekniskt basår till hösten iallfall. Höst, åh våren, sommaren. Det ska bli underbart. Igår var föresten Jehovas och hälsade på igen, och denna gång bjöd jag in dem. Det var ett ganska intressant ämne och inte alls som jag trodde. Även att de väldigt religiösa. De pratade om något som de kallade för ”Guds kungarike” och skulle modernt kunna beskrivas som en regering som styr världen under gud. Och ingen kommer någonsin att behöva dö igen. Sen talade vi lite om hudfärger och hur människan befolkade världen. Och även att det var intressant att lyssna på dem så ser jag det som en omöjlighet i mitt huvud. Biologiskt så skulle det betyda inavel och invaliditet. Att ingen kan dö skulle överbefolka världen. Det bästa som de ändå sa var att de såg bibeln som en helhet, hellre än att ta in varje ord som de står. Mycket bra. Och sen ett motargument mot att Gud skulle finnas som jag alltid använt var att han inte skulle tillåta världen att se ut såhär om han gjorde. Men det är tydligen ett slags prov, eller prövotid, enligt Jehovas. Inte har de gjort mig ett dugg mer troende. Men det var ändå intressant. När jag dör är mitt liv slut och inget mer händer. Jag är borta för evigt. Det tror jag. Men samtidigt tror jag på andra saker, som spöken. Kanske lite dubbelmoral, men det tar vi i ett annat inlägg.

Publicerat iOkategoriserade