Hoppa till innehåll

Min laptop.

KaffebevisMin kära laptop har varit med om mycket. MYCKET! Kaffekoppar som spillts ut över den, resor hit och dit, vatten, ilska, kärlek, arbete, nöje och värmeproblem.

Men nu äntligen så har jag nog fixat min CPU och GPUs värmebölja. En gång för alla så plockade jag isär den, putsade rent och la på ny kylpasta, bytte ut och drog åt skruvar. Nu är ta mig fan procssorn och grafikkortet nere på helt acceptabla nivåer och jag slipper få ont i pungen av värmen när jag, som nu, sitter med datorn i knät framför tvn.

Jag hoppas att min kära laptop kan få följa med ett bra tag till, och när den väl ät utdaterat så den få gå som mediastation eller webbserver (båda?), för att fan så pålitlig den är.

Funderar iof. på att skaffa en GPS-modul till den.

Och det känns alltid lika ny utefter varenda Ubuntu-utgåva jag får testa och köra med den.

Nu fattas bara ett nytt batteri då värmen har fått det nuvarande att halveras extra snabbt.

Publicerat iOkategoriserade