Hoppa till innehåll

Vad man borde, resp. inte borde.

Man är egentligen rätt du i huvudet. För att börja ifrån början och kortfattat berätta så är det så att jag är så jävla iriterad på mig själv, alla och ingen. Iriterad på att jag aldrig får något gjort. Skulle plugga idag när jag kom hem ifrån skolan. Han nästan bara vända sen så skulle jag till vårdcentralen angående min fot – det var ju lugnt. Men sen så ställde jag upp på att hämta Sanna som vi skulle vara barnvakt åt ikväll.

Absolut ingen fara så, men jag kommer aldrig till saker och ting och det för mig frustrerad. Förvisso sitter jag och pluggar nu och läser om relativitetsteorin och rördelsemängd, men det känns inte bra. Detär absolut ingens fel, men mina tankar är på en annan plats.

För att komma till sak så är man ändå rätt dum i huvudet. Istället för att sätta mig och meditera och rensa mina tankar så tar jag en öl och tjurar. Ja du – mitt liv en rolig historia.

Dags att återgå.

Publicerat iOkategoriserade