Hoppa till innehåll

Grabb-LAN

Fan vad gött. Jag har Johan, Sebbe och RIkard hos mig på lite LAN. Det är mest jag och Johan som har spelat och vi har spelat rätt mycket. Fått honom att endast köra nya Ubuntu och han trivs faktiskt i det.

Just nu har jag även fått honom att börja med 3D grafik i Blender. Något som jag med vill lära mig.

Det är för jävla gött att nörda lite extra så här ibland. Bara spela, inget annat. Ska vi väl bara komma igång och spela lite mer allihoppp bara.

Henke och Filip skulle även de komma men så blev inte fallet då Henke är en liten bitch och Filip blev tvungen att jobba. Surt då Johan gärna hade träffat även dem.

En annan kul grej var igår då jag fick en 500 kronors whiskey i inflyttningspresent av Rikard Nilsson. Det kan inte annars än uppskattas hårt. Verkligen Tack! Den är lite av en fin sak i tv hyllan nu, i dess aluminium burk. God som fan var den med.

Nu ska jag käka lite sen ska jag nörda vidare med grabbarna.

Publicerat iOkategoriserade