Vad man borde, resp. inte borde.

closeDetta inlägg skrevs för 11 år 6 månader 6 dagar sedan, och om det är av karaktären åsikt, så reserverar jag mig för att jag mycket sannolikt kan ha ändrat den sedan dess. Är det en guide så kan det också vara så att det inte längre är applicerbart eller fungerar. Dock vill jag inte ta bort, eller orkar sortera, gamla inlägg och därför är det kvar.

Man är egentligen rätt du i huvudet. För att börja ifrån början och kortfattat berätta så är det så att jag är så jävla iriterad på mig själv, alla och ingen. Iriterad på att jag aldrig får något gjort. Skulle plugga idag när jag kom hem ifrån skolan. Han nästan bara vända sen så skulle jag till vårdcentralen angående min fot – det var ju lugnt. Men sen så ställde jag upp på att hämta Sanna som vi skulle vara barnvakt åt ikväll.

Absolut ingen fara så, men jag kommer aldrig till saker och ting och det för mig frustrerad. Förvisso sitter jag och pluggar nu och läser om relativitetsteorin och rördelsemängd, men det känns inte bra. Detär absolut ingens fel, men mina tankar är på en annan plats.

För att komma till sak så är man ändå rätt dum i huvudet. Istället för att sätta mig och meditera och rensa mina tankar så tar jag en öl och tjurar. Ja du – mitt liv en rolig historia.

Dags att återgå.

2 svar på ”Vad man borde, resp. inte borde.”

  1. Jag har ont i den. När jag tex. går till skolan ena dagen så har jag skit ont i den, dagen efter.

Kommentarer inaktiverade.