Mobil har testat HTC Magic (G2)

closeDetta inlägg skrevs för 11 år 7 månader 2 dagar sedan, och om det är av karaktären åsikt, så reserverar jag mig för att jag mycket sannolikt kan ha ändrat den sedan dess. Är det en guide så kan det också vara så att det inte längre är applicerbart eller fungerar. Dock vill jag inte ta bort, eller orkar sortera, gamla inlägg och därför är det kvar.

Idag har tidningen Mobil publicerat ett litet test av HTC’s Android Mobil G2, eller Magic som den kallas.

Jag har varit kär i den mobilen ända sedan jag såg den första gången och den mobil som jag riktar in mig på – den ska jag ha. Är så jävla trött på den mobilen jag har nu. Samtal bryts, mobilen starar om sig hela jävla tiden osv. Blir verkligen helt tokig.

För de som inte vet så är Android ett Linux-baserat operativsystem för mobilen som har skapats i ett samarbete mellan Google och Open Handset Alliance.

Testet kan läsas här: http://www.mobil.se/ArticlePages/200903/26/20090326170918_MOB423/20090326170918_MOB423.dbp.asp