Let there be updates!

closeDetta inlägg skrevs för 10 år 11 månader 5 dagar sedan, och om det är av karaktären åsikt, så reserverar jag mig för att jag mycket sannolikt kan ha ändrat den sedan dess. Är det en guide så kan det också vara så att det inte längre är applicerbart eller fungerar. Dock vill jag inte ta bort, eller orkar sortera, gamla inlägg och därför är det kvar.

Jag kör alfa/beta/test versioner av Ubuntu av flera anledningar:

  1. Att bidra med något så enkelt som buggtestare till något som är så jävla häftigt som Ubuntu är ingenting.
  2. Uppdateringar. Cutting-, bleedingedge software!

Jag älskar alla dessa nya uppdateringar som kommer med nya Ubuntu-versioner. Tyvärr har de kört på lite säkrare kort till Jaunty än tidigare utgåvor, så jag har lagt till flera tredjeparts förråd.

Att de ibland kraschar är något jag får leva med, det är fortfarande lika underbart. Strävan är efter nya skit häftiga funktioner och integrationer ska tillkomma är total.

Se min sources.list för att se mina tredjeparts förråd: http://www.danielholm.se/dropbox/sources.list

Det blir nästan som en drog att få nya uppdateringar, att se hur APT laddar ner, packar upp och ställer in nya paket. Därför gör det mig nästan lite vissen att Jauntys releasedag börjar närma sig och att det idag inte finns en enda ny uppdatering… Får leta efter flera PPAs :P