Instämmer.

closeDetta inlägg skrevs för 8 år 7 månader 27 dagar sedan, och om det är av karaktären åsikt, så reserverar jag mig för att jag mycket sannolikt kan ha ändrat den sedan dess. Är det en guide så kan det också vara så att det inte längre är applicerbart eller fungerar. Dock vill jag inte ta bort, eller orkar sortera, gamla inlägg och därför är det kvar.

Jag tänker mig att jag egentligen inte är mycket för att få folk att hålla med mig, men aktuella tankar får mig att fundera på något annat.

Man jobbar ju ändå på att få folk att förså sin egen syn – ”Håll med mig nu” – även om det är ett nöje och utbildande när någon ifrågasätter, säger emot eller dyl.

För när jag tänker efter så är det ändå jävligt gött, när man sitter ett gäng grabbar och säger: ”Har ni tänkt/gjort X, någon gång?” – Ja, säger de.
Det är gött när folk håller med. Det är gött när man känner att man delar en likhet med någon annan.

Ja, jag instämmer. Säg inget annat.