Fan vad bögigt.

Där jag kommer ifrån kör man moppe, skaffar körkort så fort det går för att få tjejer. Tjejer som är några år yngre, för de i samma ålder faller inte bara för att man har körkort och bil.

Sedan är man ute och kör för fort, bränner gummi, sladdar, lyssnar på allt för hög musik och tutar på tjejer man passerar. Detta beteende är fan bögigt.

Har ni någonsin träffat en tjej som fallit för dig för att du kör för snabbt (sätter ditt liv i fara), har en fräsch stereo (som stör samhället), eller accepterar din tutning på ett komplimerande sätt? Nej. (har du det så tycker jag lika mycket synd om er båda två, som fallit offer för dessa hemska normer)

Man ska ha en fin bil, för det fungerar som en penisförlängare (mycket viktigt), dessutom! Har man inte det, så gör man precis samma saker, fast det är mindre coolt.

Jag ska berätta en sak för gemene man, och det är att den enda du raggar på igenom detta beteende är dina grabbar. Det är bögigt.

Den enda som tycker att det är lika kul att åka snabbt, som sitter bredvid dig i den tokhöga musiken, med rutorna nere, och som gillar din penisförlängare är dina grabbkompisar. De du faktiskt imponerar på när du nöter ditt gummi är dina vänner som gör samma sak.

Det jag säger är att de som är mest rädda om sitt sociala kön, de som gör allt för att vara så ”manliga” som möjligt, är de som är mest gay.

Inget fel på att vara gay, och oavsett vilket, släpp taget om ert sociala kön lite!

5 svar på ”Fan vad bögigt.”

  1. ”har en fräsch stereo (som stör samhället)” ska verkligen bli spännande att se hur daniel holm är när han kommer över 80! vet inte om det är jag, men är det bara jag som får känslan att du kommer vara typen som skäller ut dina grannar för att dom ”går för högt” i sin lägenhet så att det stör dig när du sitter fridfullt i lin lägenhet och WOW´ar! ;)

    1. Haha, jag funderade på att skriva ”stör grannarna”, men eftersom bilen rör på sig så funkade ju inte det direkt. Och det ska ju vara lite dramatiskt!

      Jag förstår din tanke, men jag tror faktiskt inte att jag kommer att bli sådan. Dels för att jag inte spelar WoW, och dels för att jag inte lär höra så bra då ;)

Kommentarer inaktiverade.