Dags för lite avslappning – ingen elektronik – hajk.

closeDetta inlägg skrevs för 10 år 9 månader 29 dagar sedan, och om det är av karaktären åsikt, så reserverar jag mig för att jag mycket sannolikt kan ha ändrat den sedan dess. Är det en guide så kan det också vara så att det inte längre är applicerbart eller fungerar. Dock vill jag inte ta bort, eller orkar sortera, gamla inlägg och därför är det kvar.

Nu ska jag och Filip strax ge oss av ut på kanothajk. Vi var två till egentligen, men den hoppade ur med tanke på vädret – men jag och Filip ska ut trots vädret!

Nu sitter vi en sväng i köket med en kopp kaffe, lite mackor och kollar det sista på internet då vi är utan det i minst ett dygn (förhoppningsvis minst).

Varit i Västervik och satt upp några trottoarpratare och hämtat kanoten. Och Filip förstås.

Men vädret börjar nu bli bättre efter det regn som fallit idag och vi sticker snart.

Hade gött alla!