Allt jag gör…

Jag sitter nu här på bussen och tänker. Jag tänker på hela den tid vi har haft tillsammans och känner mig både glad och illa till mods. Jag älskar dig mer än du någonsin kommer att förstå och jag kommer att älska dig tills det att jag tar mitt sista andetag. Men jag tänker också på allt ont jag gjort mot dig, hur arg du blivit på mig för de grodor som hoppat ur min mun, och du anar inte hur ledsen jag är för dem. Jag vill vara allt du någonsin ha drömt om för du är värld så mycket mer än vad jag kanske visar. Jag saknar dig redan och jag vill aldrig någonsin vara utan dig igen. Jag älskar dig helhjärtat i dag, i morgon och för evigt. Kyss, Din Daniel

Ett svar på ”Allt jag gör…”

  1. Du är världens underbaraste man! Du rör till det i kroppen på mig, alltså på ett bra sätt! Du är min karl, även fast du ibland är en karljävel ;)
    Du och jag i vått och torrt, jag kommmer alltid finnas vid din sida!
    Dina grodor som du säger är ingenting mot mina, Förlåt!

    Jag älskar dig! Idag, I morgon och förevigt <3

Kommentarer inaktiverade.