Hoppa till innehåll

Två år i Göteborg.

Idag är det två år och två dagar sedan jag flyttade till Göteborg. Mycket har hänt, vilket jag skrivit om i inlägget om första året (som tydligen inte är publicerat(?). Fixar)
Sedan det inlägget har jag jobbat om konsult på Volvo, studerat på Göteborgs Universitet, känt av kärlekens fram- och baksida. Varit i London.

Idag när jag gick av bussen påväg till mig nuvarande jobb som IT-konsult på Nobel Biocare, så slog som en växel om i mig. Jag kände mig på ett annat sätt hemma. Jag la märke till personer omkring mig som jag kände igen. Folk ifrån Volvo, de dryga mornarna i väntan på en allt för full buss. En kurskamrat ifrån min första universitetskurs som fick mig att helt byta riktning här i livet.

Jag älskar denna staden – det bästa jag har gjort i mitt liv är att flytta hit. Jag gläds för var dag. Var jag bor, vilka jag har omkring mig, vem jag är. Denna dag är värd att minnas.

Publicerat iOkategoriserade