Hoppa till innehåll

Jag är så jävla kräsen.

Jag har – det är sant – en lista med saker som jag vill se hos kvinnan i mitt liv. Varför? Därför att jag vet vad jag vill ha och för att jag är så pass kräsen.
Jag tänker inte dela med mig av min lista, men jag kan säga så mycket som att den innehåller saker som att jag vill att hon ska vilja göra något med sitt liv och utmana mig. Och det finns absolut ingenting som har med utseende att göra.

Huruvida den listan faktiskt kan komma till användning vet man aldrig. Jag tvivlar på att jag kommer att kryssa av saker och ting ifrån den hos kvinnor jag möter, och när det faktiskt kommer till kritan så vet man inte hur relevant den är. Men den finns, den talar ärligt vad mitt hjärta efterfrågar och bevisar min något brutala ställning emot desperation.

Jag vill ha en kvinna i mitt liv. En som är det viktigaste för mig och som jag skulle kunna göra allt för. Någon som man kan förlita sig på och som förlitar sig på en. Som rör ens själ.

Däremot ser jag inte att mina chanser är så stora ifall man utgår ifrån min lista. Men det gör igenting. Jag kan vänta. Faktum är att jag hellre väntar och slipper få mitt hjärta krossat igen.
Jag vill inte ha något som tidsfördriv. Något halvhjärtat. Inget ”första bästa”.

Jag är en passionerad ung man med en smak på livet och jag njuter, och ser, skönhet och kärlek hos allt omkring mig. Jag vill ha en som jag kan dela det med.

Publicerat iOkategoriserade