Hoppa till innehåll

Hemma, semester, plugg och jul

”Borta bra, men hemma bäst”.
Efter en intressant resa hem igår, då det blev bränsleläckage på bussen som fick stanna på motorvägen strax efter Jönköping och fick vänta en timma på ersättningsbussen, så var det skönt att vara hemma igen. Jag sov bra fint i min säng efter en sen kväll av TV-spel (Battlefield Bad Company 2 – klarade det idag).

Och det har varit en bra dag idag, med bara lugn. Jag har redan semester, trots att jag egentligen inte ville ha det. Men det är skönt. Jag tar igen lite saker, pulat med mina klappar och kollar upp en mass saker som jag annars inte så lätt kommer till då det är småsaker som man inte riktigt orkar med jämt. Kolla upp resor, datordelar, skriver, pluggar, spelar, rensar skrivbordet (rensat ur en stor papppåse med papper och kvitton). Dessutom fick jag med mig en massa julmat hemmifrån, så man behöver inte hålla på att laga mat heller, utan det är bara att duka fram, tända ljus och njuta.

Hade jag kommit hem tidigare så hade jag tänkt ta mig ann ett arbetsprojekt, men fokuserar nu istället på fantastiskt plugg och ledighet. Vara hemma, ladda och sen fortsätta röja på jobbet.

Spela gitarr, avsluta året och förbereda sig på det nya, är också bra fint. Nyår tror jag dock att jag skiter i att fira, rent ut sagt. Nyår är överskattat och jag orkar inte med skiten. En middag med nära och kära hade givetvis varit trevligt, men inte festande. Jag känner mig rofylld över mina planer att stanna hemma, skriva en låt, inte dricka en droppe alkohol, plugga och spela.

Publicerat iOkategoriserade