Hoppa till innehåll

Konstant avund?

Idag så är det negativt att både vara ”lillgammal” och ”omogen”. Det hela finner jag smått ironiskt och lite komiskt. De är ju lite motsatt.
Folk stör sig på att man agerar för vuxet och kanske är det för att man igenom sitt uppförande, man kammar hem fler av dessa ”vuxenpoäng” som folk talar om (bla. herren ifrån Bostadsrättsföreningen som ville att jag skulle vara med.). Detta skulle förklara varför samma personer som gnäller om lillgamla, också gnäller på samma personer när de är omogna – då kammar ju de hem mer vuxenpoäng.
Jag är nog själv lite lillgammal, och jag gillar det. Jag är också lite barnslig ibland. Men det gillar jag med. Man ska inte skynda, men man ska få följa det man känner.
Åka pulka och sen ett glas whiskey, it is.

Publicerat iOkategoriserade