Hoppa till innehåll

Ta sig upp.

Även att saker inte blir som man alltid tänkt sig så kan man ändå få ut en hel massa av det.

Ikväll fick jag reda på att jag inte kom in på den högskoleutbildning som jag ansökte till. Det resulterar i att jag inte har något boende heller.

Dock så har jag uppdaterat mitt CV, sökt jobb, blivit intervjuad, skrivit två nya melodier, en med text, börjat fixa om min hemsida (fuckad upp den, och la ner allt för många timmar på att få upp den igen), pratat med en del vänner och massor mer.

Jag börjar verkligen ta mig ur det. Även att allt är långt ifrån avklarat eller mött, så känns det så mycket bättre. Och jag känner verkligen att jag växer av det. Jag behövde detta. Gå ner mig, få tänka och utvecklas. Jag känner mig starkare igen.

Publicerat iOkategoriserade