Hoppa till innehåll

Vilken dag.

Visst att jag inte riktigt fått allt gjort som jag borde eller hade velat, men åh, vilken dag. Känner mig så otroligt konstruktiv!

Sedan jag gick upp så har jag tagit ut det jag ställde in i förrådet igår, paketerat det i de lådor som de ska vara i. Tex. vardagsumsgrejer i en låda, kök i ett annat – som det ska vara, som sagt. Sen har jag staplat upp allt så högt det går så att det tar upp mindre golvyta. Jag har dessuom kastat lite skit.

Gjort det lite julmysigt på mitt nuvarande och mitt gamla rum. Kastat en säng, möblerat, rensat. Jag har även bytt gardiner! Det är nog första gången i mitt liv som jag gör det själv och på eget bevåg.

Jag har hälsat på min kära mormor och dessutom jobbat lite så högst troligt, säkrat mitt sommarjobb för den kommande sommaren.

Bokat biljetter, talat med lärare och vänner.

Men som sagt så är det lite plugg som fått ta stryk – men dagen är inte över.

Publicerat iOkategoriserade