Hoppa till innehåll

Ingen sömn!

Nu har jag lämnat bädden och gett mig fan på att hålla mig vaken tills jag är påväg hem till Loftahammar! Tåget mot Lidköping går lite efter elva.

Jag har tidigare försökt vända tillbaka på dygnet igenom att hålla mig vaken i ett dygn och denna gång tänker jag minnsann göra det med. Förvisso blir det nog bara ca 23 timmar som jag faktiskt kommer att ha varit vaken i, sen lär jag ju däcka. Om jag inte håller mig till 24 givetvis – Hmm.. det ska jag nog. I vilket fall så brukar jag tillslut ge mig, eller kanske bara säga så, nu tänker jag inte ge mig och jag tänker inte bara säga så.

Denna gång ska jag bevisa att jag kan! Har ju inte varit uppe i ett helt dygn på… ja, många år och då var det LAN. LAN, ja. Det vill jag snart ha igen.

Jag sov väldigt för länge igår (torsdag) och är helt enkelt jätte pigg just nu. Det och att jag ändå ska upp om ca två timmar så bryr jag mig inte om att försöka sova mer nu.

Istället tänkte jag skriva lite. Plugga, givetvis. Och tillsist snaska lite framför Mythbusters. Det är ju fredag nu ju 😉

Wish me luck – altough you won’t read this for a few hours.

Publicerat iOkategoriserade