Hoppa till innehåll

När Ubuntu Karmic släpps.

Nu när Ubuntu 9.10 Karmic Koala släpps så hade det förhoppningsvis varit det första release-partyt jag någonsin varit på för Ubuntu (eller något, för den delen). Tyvärr så slog det mig precis att jag inte kunde just det datumet då min syster fyller år den 31 och att jag åker dit redan den 25. Crap.
Jag hade hemskt gärna gått.

Men jag hoppas att fler, ni andra, alltså tar chansen att gå på något av release-festerna:

 

Det är alltid kul att träffa folk med gemensamt intresse. Du behöver inte ha ett brinnande intresse för datorer eller dyl. Det kan gälla bara Ubuntu, eller kanske den bakomliggande filosofin. Ubuntu är världskänt för sin gemenskap och det är något som vi då givetvis bygger själva.

Så kom igen, dra med en vän som antingen inte än testat Ubuntu och du inte verkar få att vilja testa, eller dra med en som testat och fastnat och vilj veta mer. Drick en Ubuntu-cola. Ni måste ju inte ta med datorn. Lämna kanske laptopen hemma för att agera Ubuntu i det verkliga livet.

Här finns lite fler inlägg och info om träffarna och releasen:

Publicerat iTankar