Hoppa till innehåll

Trött, helt enkelt

Skickade precis in det tredje delprovet i Fysik B. Kändes väl rätt gött. Dock är jag så jävla, fruktansvärt trött så jag orkade inte gå in för de allra sista frågorna. Lite synd..

Sen var det så jävla dumt för man hade hela fyra timmar på sig att färdigställa provet och jag har trott att jag bara har haft två timmar på de förra, så jag har stressat som fan på dem och tack vare det så gick inte det förra så bra. Men nu vet jag 😛

Men jag får stå mitt kast. Suttit och skrivit en Historia-uppgift i fyra timmar och sen mekat med annat innan jag skulle försöka komma igång med provet. Problemet var då istället att mitt internet ville jävlas och eftersom det MÅSTE vara stabilt för att jag ska kunna skicka in provet när jag är klar så tog det en bra stund innan jag kom igång. Nu har jag suttit här sedan kl 00.49. – Alla sover sött. Tror dock att Camilla kommer att vakna om ca åtta minuter.

Och äntligen är sidan tillbaka. Jag har ärlig talat inte en jävla aning om vad som hände och då jag befinner mig 30 mil ifrån den så är det inte helt lätt att fixa folk som kan fixa det åt mig. När jag väl fick hjälp (Tack Filip!:) så fick servern inget IP. Bad Filip att sätta igång den tidgare ikväll för att kolla om hans ISP hade fixat sin DHCP, vilket de hade och nu är vi här.

Jag är som sagt helt slut, men jag ville få ur mig något. Något annat än vad jag numera är van vid.

Jag har även fått min nya laptop och den är fantastiskt! Ska skriva ett litet test och sedan lägga upp lite bilder i samband.
Kort sagt så är den helt fantastisk! Snabb, görläcker osv.

Vidare har jag flashat om mobilen till en mer stabil CyanogenMod version (4.1.999), hårdtestar Ubuntu Karmic 64-bit, roar mig och pluggar. Har dessutom börjat med att tagga mina ca 50 000 bilder till mitt framtida webbgalleri för nära och kära.

Ska köpa mig en 50GB Dropbox nu i dagarna med.

Den ända tråkiga är att jag fallit tillbaka i skiten. Trodde att allt var bra, men det är det inte. Verkligen inte.

Eftersom hemsidan varit nere i en vecka så har jag en MASSA roliga texter att posta. Ska bara se till att göra det, plus att jag hellre postar en per dag.

Dags för sängen efter lite Cola och How I met you Mother.

Publicerat iOkategoriserade