Hoppa till innehåll

Gratulerar Matilda, 16 år!

Grattis, min kära syster, idag fyller du hela 16 år. Jag minns tyvärr inte allt för mycket ifrån min 16-årsdag mer än att morgonen i min första, egna lägenhet var fylld av tomhet. Mer minns jag att du, Matilda, tillsammans med mor och Amanda, ringde och sjöng för mig. Minns även hur mina vänner återigen glömt det ;p. Jag mindes att jag kände mig rätt vuxen när jag fyllde år, även att jag nu, fem år senare, vet att det inte var fallet. Man ska aldrig skynda med att växa upp, den dagen kommer och den kommer att gå. Dagarna kommer då du önskar att gjorde mer, eller gjorde det annorlunda. Nu är jag fortfarande mycket ung, och har en lång tids lekfullhet kvar, men det finns ändå saker man har lagt på sig och erfarat under åren. Ta vara på det och ha det jävligt kul, oavsett vad någon anknyt säger. Möjligtvis förutom att du ser allt för rolig ut när du sminkar dig (ni vet det här internet-klippet där en brud har samma sanslösa posé i hundratals bilder). Grattis och kör hårt!

Publicerat iOkategoriserade